Aurinkoisia hetkiä

Tulppaani by niini

Nyt olen jo hieman toipunut mustasta hetkestäni, vaikka muistan sen edelleen joka kerta, kun astun puutarhaan. Asiaa hieman helpottaa tulppaanit, jotka ovat ryhtyneet kukkimaan. Ensimmäisinä väriläikkinä ovat nämä ihanat ’Happy Family’ -tulppaanit, joiden pitäisi olla monikukkaisia, mutta vain yksi on tehnyt enemmän kuin yhden kukan. Tai miten se nyt lasketaan. Muutamat ovat työntäneet kaksi vartta, mutta vain yksi on tehnyt oikein nelikukkaisen kukkatertun. Pieniä kukinnan viitteitä alkaa olla myös ’Queen of the Night’ -tulppaanilla. ’Spring Green’ antaa vielä odottaa itseään. Ja sitten on ne yllärituliaistulppaanit. Puolet on tehnyt pelkkää lehteä ja toinen puoli meinaa kukkiakin :D

Pionit ovat kasvaneet hurjasti ja toisessa taimessa olin näkevinäni yhden nupun. Jee! Toivottavasti ne kukkivat tänä kesänä. Laatikkoon istuttamiani jaloleinikkejä on myös alkanut puskea esiin. Olin jo hieman huolissani niistä ja huomasinkin, että muutamat mukulat ovat homehtuneet, mutta olen tyytyväinen näihin muutamaankin :)

Peruna kasvaa hyvää vauhtia, sipulit ovat innostuneet kasvamaan ja mustaherukassa on jo raakileita. Sain hyötytarhaani lahjoituksena raparperia, satoa tulee varmaan jo kesän aikana, vaikka taimet ovat todella pieniä. Siperiankurjenmiekan ympärille istuttamani miekkaliljat ovat alkaneet nousta esiin, kolme alkua ponnisti jo mullan pinnassa. Unikonsiemenet ovat itäneet hyvin, pieniä alkuja näkyy vaikka kuinka paljon. En ajatellut pahemmin niitä karsia, eiköhän luonto hoida homman. Pasuunakukkakin kasvattaa uusia lehtiä jo pontevasti, eli hengissä selvittiin :)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s