Puutarha uudistuu

Jättilaukka by niini

Nyt alkaa olla käsillä ne hetket, kun puutarha valmistautuu suureen koitokseensa. Muutamat rohkeat ovat jo aloittaneet kukintansa ja loput kehittelevät vielä nuppujaan. Käsillä on ollut hommaa, kun sain vihdoin sadeveden keräyksen kompostin viereen uuden rännin syöksyn myötä. Lisäksi etupihalle olen väsännyt köynnöstukea ruusupavulle samalla kun muokkasin laatikkoistutustani.

Mansikat ovat ryhtyneet kukkimaan ja perunoista odotan samaa aivan näillä hetkillä. Innostuin perunoista enemmänkin, laitan niitä yhden vaon hyötytarhaan porkkanoiden viereen. Porkkanat ovat hyvällä mallilla, harvensin niitä juuri. Niillä siemenillä oli todella hyvä itävyys, tuntui vähän julmalta karsia niin paljon hyviä alkuja pois. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen puutarhan tilanteeseen tällä hetkellä :)

Yhden huolenaiheen kyllä tänään huomasin: toisessa pionissani oleva johtotähti, eli suurin nuppu oli neljän muurahaisen valloittama. Ne vaan nökötti siinä paikoillaan, aivan kuin jotain vahtien. Mutta en nähnyt yhtään kirvaa missään. Toivottavasti siellä nupun sisällä ei ole yllätystä…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s