Vesiaiheesta

Vesikukka by niini

Totuttelen vielä elämään vesiaiheeni kanssa. Ajatuksena on, että saisin siitä luotua yllätyksen kasvuston keskelle, ilman mitään paljastavia lähteitä tai solinaa. Yritän kasvattaa sen reunoille kasveja, jotka peittävät muovisen reunuksen ja jättävät vain vedenpinnan näkyviin. Alku on jo hyvä, puolet on jo peitossa.

Ostin alkukeväästä lampeen rantakukan ja lumpeen tuomaan eloa veteen. Rantakukka on ilmeisesti tykännyt olostaan, koska on kasvanut ja aloittaa kohta kukinnan. Mutta lumme ei jostain syystä menestynyt. Aluksi se kasvatti lehtiä, mutta yhtäkkiä se vain katosi pinnan alle ja ilmeisesti mätänee.

Törmäsin ostosreissullani kuvassa näkyvään ihmetykseen, joka ihan huomaamatta löysi tiensä mukaani :D Näitä myytiin kelluvina kukkina pidettäväksi esimerkiksi maljassa. Aion kokeilla miten sille käy ulkolammessani. Se on kooltaan melko iso, halkaisijaltaan melkein 30 cm. Lehdet ovat nukkapintaiset ja melko jämäkät. Ei ole hajuakaan ryhtyykö tämä kukkimaan, mutta sepäs tulee sitten mukavana lisänä, jos niin käy :)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s