Uusi kasvukausi on alkanut

Ruusu by niini

Tästä se lähtee!

Nyt on laitettu siemeniä esikasvatukseen ja valittu yrttejä, jotka jatkossa koristavat keittiötä. Laitoin siemeniä aika reippaasti tulemaan, koska osa oli ”vanhentuneita”, niin tällä varmistan, että saan edes muutaman niistä itämään :D

Laitoin nyt aluksi kesäkukkia sekä vihanneksia ja huhtikuussa vielä muutamia hyötykasveja, jotka eivät saisi sisällä kasvaa liian honteloiksi ennen ulkoistutusta. Voi olla, että vähän liioittelin muutamien siemenien määrässä, mutta sittenpähän voin jakaa ylimääräisiä taimia eteenpäin :)

Nyt meinattiin jo kaivaa pihapolkua esiin, mutta yöpakkaset ovat vielä niin kovia, etten halunnut altistaa polun vieressä olevia kasveja raa’alle ilmalle. Pysykööt vielä ainakin viikon lumen alla suojassa. Vähän jännittää, että onko joku pitkähampainen löytänyt uudelleensijoittamani kukkasipulit… Tai olenko itse löytänyt ne kaikki ja mistä kaikkialta niitä putkahtaa esiin :D Toisaalta, se onkin aika hauskaa puuhaa lumien lähdettyä seurailla, mistä ja mitä mullan alta löytyy :) Sitä odotellessa!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s