Vihdoinkin! (apua keväälle)

Sulaminen by niini

En sitten malttanut taaskaan. Pakko oli ryhtyä kaivamaan (tai pyytää ukkoa kaivamaan…) lunta pois pihasta, jotta sulaminen edistyisi edes vähän nopeammin. Ja niinhän se apu auttoi heti! Aurinkoiset ja plussan puolella olevat kelit ryhtyivät sulattamaan pienintäkin tummaa plänttiä, joka paljastuu lumen alta esiin. Ensimmäinen kasvilava pilkistää, yksi kesäkukkaruukku paistattelee päivää ja pihapolun vieressä näkyy jo paljasta maata :)

Tässä oli kyllä vähän muutakin mielessä: ukko huomasi tylsistyvänsä lomalla ja päätti rakentaa minulle ihkaoman istutuspöydän! Ihana mies <3 Nyt kumpikaan ei malta odottaa, että pöytä saataisiin paikoilleen, joten sille piti vähän kaivaa tilaa :D Kuvia tulossa, kun pöytä on paikoillaan.

Paikka, johon pöytä tulee, on muodostumassa puutarhan tekniseksi osastoksi, eli sinne sijoittuvat vesipiste (tynnyri saa vesihanan), istutuspöytä (ruukut ja multa samassa paikassa) ja uusi komposti (lämpökompostori!). Lisäksi järjestelen kasvilavoja hieman uuteen järjestykseen, joten puutarha alkaa saada myös tehokkuutta hoitoonsa.

Kesästä on tulossa hyvä :)

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s