Tekninen tuki, osa 2 + haaste kaikille teille!

Koroke by niini

No nyt näitä tulee kuin liukuhihnalta! :D No ei, oli tämäkin ihan suunniteltu juttu. Eli korokejakkara vesitynnyrille, jotta vesihana saadaan asennettua mahdollisimman alas ja kastelukannu mahtuu hyvin hanan alle. Itselläni olisi vielä toivomuksena saada jotenkin pintakäsiteltyä se tynnyri, jotta sen väri oli hieman vähemmän huomiotaherättävä… Koska nämä uudet hienot tekniset uudistukset ovat mukavan maanläheisen värisiä, niin se kirkkaanvihreä ei oikein mielestäni sovi kuvioon :D Noh, enköhän löydä jotain :)

Sitten tuohon otsikossa mainitsemaani haasteeseen. Sain vinkin netissä alkavasta haasteesta, jossa perustetaan kasvimaa ja kasvatetaan syötäviä vihanneksia. Päätin liittyä, koska minullahan on jo kasvimaa ja olen päättänyt kasvattaa haasteessa mainittuja vihanneksia jo muutenkin. Nyt haastan siis kaikki lukijani osallistumaan, koska ensinnäkin puutarhurointi on mahtikivaa ja toiseksi se on oikeasti aika helppoa. Sitä voi tehdä ruukuissa, säkeissä tai avomaalla! Käy tutustumassa sivustoon klikkaamalla tuossa oikeassa laidassa olevaa linkkibanneria (se vihreä ympyrä) ja liity mukaan!

P.S. Isäntä käski kertoa, että koroketta voi myös hätätapauksessa käyttää lannoitejakkarana. ”Hätä”tapauksessa, get it? (kuvittele tähän nyt väsynyttä naurua minun suusta ja härskiä hekottelua Isännältä…)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s