Tuoretta vihreää

kotkansiipi by niini

No sieltähän ne siivet avautuvat! Kotkansiipisaniainen on selvinnyt ja näyttää hyvältä. Viime kesänä sain ison ja pienen taimen ja molemmat puskevat jo uutta alkua ilmoille. Varjonurkkaus alkaa siis saada lopullista muotoaan. Paitsi että jotain puuttuu! Minullahan oli kaksi kuunliljaa tuolla varjonurkkauksessa, mutta niitä ei kyllä näy vielä missään :o Onkohan liian aikaista niille vai mitä on tapahtunut. Vai olenko ihan höperö, enkä muista poistaneeni niitä? Toivottavasti en!

Tänään istuttelin hieman ruukkuistutuksia ja tarkkailin vanhoja. Uusi pasuunakukka pääsi ruukkuun ja sai osakseen hieman mietteliäitä katseita… Tästä se kasvatus taas alkaa. Se edellinen taimi oli jo saapuessaan tätä uutta kolme kertaa isompi, joten joopa joo.

Kaivelin kallojen ruukkuja etsiskellessäni uusia alkuja ja jotain sieltä löysinkin. Toivottavasti ne on tämänvuotisia, eikä kuivia vanhoja töpöjä. Daalia alkoi pilkistämään mullan alta, lukinliljassa ei ole mitään eloa, kuten ei jaloleinikeilläkään, eikä kaunopunahatuilla. Tuoksupielus on itänyt, mutta koreatörmäkukka ei. Optimismi ei meinaa riittää näiden odotteluun… Noh, jospa jatkan uuden aamukahviterassini suunnittelua, se piristää kivasti :) Vaikka en kahvia juokaan :D

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s