Uusi kasvukausi

porkkana by niini

No nyt ovat siemenet saapuneet! Ryhdyin heti jo mietiskelemään, minkälaisen arvontapaketin koostan. Arvonta tapahtuu viikolla 8, joten olkaahan kuulolla!

Kävin tietysti myös läpi vanhoja siemeniäni ja rakentelin suunnitelmaa ensi kesän kasvustosta. Kuten viime vuoden puolella taisin mainitakin, niin tänä kesänä olisi tarkoitus keskittyä enemmän tuohon kasvimaan puoleen. Muutin hieman blogin ulkonäköäkin sen suuntaiseksi. Sehän ei siis tietenkään poista kesäkukkien kasvatusta, mutta pääpaino on luonnonmukaisen sadon tuottamisessa. Sen verran on rajoitusta, että kaikki tapahtuu avomaalla, toivotaan siis pitkää ja lämmintä kesää. Ja koska minun avomaani ei ole mitenkään suurensuuri, niin tänä vuonna on kokeilussa erilaisia pystykasvatustekniikoita ja ruukkuviljelyä. Olen yrittänyt valita kasvatettavat lajikkeet sen mukaan, että niiden kasvutapa sopii joko ruukkuun tai köynnöstukeen. Jännä nähdä miten käy!

Kesäkukkien kanssa valitsin mahdollisimman paljon suoraan avomaalle kylvettäviä lajikkeita, mutta voipi olla, etten malta jättää esikasvatusta sittenkään kokonaan…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s