Työ haittaa vapaa-aikaa

image

Kyllä meinaa tunnit loppua päivästä niin, ettei tännekään ehdi kirjoittelemaan. Mutta nyt on ihan pakko pinnistää! Kevätmessuilla tuli käytyä, puutarhassa alkaa näkyä elämää ja kaikenlaisia kukkaostoksia on tullut tehtyä. Esikasvatus meni päin honkia, kohta on laitettava uusi erä tulemaan.

Kevätmessut meni aika lailla viime vuoden malliin, Ihmistaimen kanssa olin liikenteessä. (Pitäähän se asennekasvatus aloittaa ajoissa). Facebookissa on kuva-albumi, johon keräsin muutamia tunnelmakuvia messuistutuksista. Ostoksiakin tarttui mukaan, löytyi se uusi lukinlilja ja sille pari kaveria, daalioita tarjoussatsi ja lopuksi vielä pari verenpisaran ja hopeavitjan pistokasta (tuntuu, että onnistun niissä paremmin, kuin siemenissä). Sitten oli jo pakko vähän rajoittaa. Messutunnelma oli ihan mukava, vaikka itse edelleen toivon enemmän puutarhamaista tunnelmaa, eikä vaan taimimyymälöitä kaikkien terassikalusteiden keskellä.

Tuli käytyä myös paikallisessa taimimyymälässä ja osui koriin parit tarjoukset: isohko hortensia, pikkuinen auringonkukka ja gerbera. Kyllä ne sopivasti piristävät tätä edelleen hiukan viivyttelevää kevättä (ainakin täällä meidän seudulla). Saisi nuo yöpakkaset jo loppua. Tällaisena sateisena sunnuntaina piti keksiä jotain mielekästä tekemistä, joten tulipa sitten laitettua terassi valmiiksi lämpimiä päiviä ja kesää ajatellen. Aurinko, sinulla on lupa saapua!

Puutarhaankin ilmestyi vihdoin elonmerkkejä, ensimmäiset krookukset aloittivat kukinnan. Tulppaaneja näyttää nousevan sieltä täältä, niinkuin on tarkoituskin. Päivänliljoja on noussut enemmänkin esiin, tiedä sitten miten nämä parit kymmenen asteen pakkaset on vaikuttaneet niihin. Kovasti jos kurkki maanpintaa, niin oli siellä jotain helmililjojakin näkyvissä.

Esikasvatus on ihan hanurista! En meinaa millään saada siemenestä onnistumaan yhtään mitään. Mutta jos nyt kuitenkin koetan vielä uudella satsilla… Toivottavasti edes nuo pistokkaat onnistuvat. Ai niin, päädyin sitten kuitenkin taas ostamaan niitä jaloleinikin mukuloita :D Ei mua ainakaan yrityksen puutteesta voi syyttää!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s