Uusi yritys

image

Pakkohan se nyt sitten oli yrittää uudestaan. Lähdettiin Ihmistaimen kanssa helpommasta päästä liikkeelle ja laitettiin ohraa kasvamaan pääsiäistä ajatellen. Kyllä pikkuiset kätöset asettelivat siemeniä niin tarkasti, että varmasti hyvä tulee. Äipällä homma karkasikin sitten hieman enemmän käsistä. Laitoin uusintakierrokselle esikasvatukseen melkein kaikki samat, kuin aiemminkin, ja sitten pari uutta.  Nyt löytyy paprikaa, tomaattia, kesäkurpitsaa, avomaan- ja viidakkokurkkua, ruusu-ja keräkaalia näin kasvimaapuolelta. Kukkakasvatuksessa on mm. samettikukka, leijonankita, unikko, sitruunaruoho, kangasajuruoho ja auringonkukka. Jos sieltä nyt jotain nousisi.

Daaliat täytyisi myös laittaa tulemaan. Niille täytyy kyllä ensin keksiä ehkä väliaikaisämpäri, koska ne ruukut, joihin oli ajatellut ne kesäksi laittaa, eivät mahdu sisälle. Tai minun mielestäni kyllä, mutta Tekninen tuki taitaa olla hieman eri mieltä.

Pihalampi olisi myös nyt hyvä siivota, kun vesi on vielä kirkasta ja näkee hyvin pohjaan asti. Jätin lumpeen veteen talveksi, saa nähdä mitä sille on käynyt. Olin hieman pettynyt puutarhamessuilla, kun en löytänyt sieltä yhtään vesikasveja myyvää pistettä. Olisi ollut kysyttävää myös suihkulähdehommista. Ehkä ne oli juuri niissä kahdessa ruuhkapisteessä, jotka päätin jättää kiertämättä.

Mutta ilmeisesti nyt alkaa kelit olla semmoiset, että voisi uskaltaa alkaa ruopsuttelemaan kukkapenkkejä. Olen pitänyt vanhat varret vielä maan suojana, kun ei noista pakkasista ikinä tiedä. Kyllä tämä tästä, vähitellen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s