Siemenistä asiaa

20140522-201800-73080380.jpg

Nyt on kylvöjä tullut tehtyä. Mutta on jotain kummallistakin. Minulta on hävinnyt monta siemenpussia tai sitten en vaan muista, että olisin käyttänyt ne kaikki loppuun. On kyllä jotenkin vaikea uskoa, että pahamaineisena esikasvatukseen tyrijänä olisin laittanut kaikkia munia samaan koriin, niin sanoakseni. Mutta niin vain en löydä niitä mistään :(

Mutta ne mitä olen löytänyt olen suurella innolla kylvänyt! Laitoin tosiaan niitä fenkoleita ja mangoldia ruukkuihin tulemaan, sitten kylvin punapellavaa ja kesäharsoa ruusujen ympärille, jälkimmäistä myös ruukkuihin malopin kanssa. Kangasajuruohoa kylvin suoraan maahan ja muistaakseni myös sitä sitruunaruohoa. Sitten kokeilin viljelylaatikossa tämmöistä paria: perunalaatikon reunoille laitoin siemenestä kevätsipulia. Kun en ollut ihan varma siitä perunan noususta, laatu kun oli mitä oli, niin ajattelin edes jotenkin saada laatikon käyttöön. Tänään kyllä huomasin ensimmäisen perunanverson jo puskevan mullasta.

Vielä olisi porkkanaa tulossa ja sitten ajattelin kokeilla salkoruusua. Auringonkukkaakin tekisi mieli ja ja ja ja… Hullu puutarhuri.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s