Elokuu

20140802-082606-30366963.jpg

Huh. Niin se vain tuli. Vielä pari päivää sitten tuntui, että kesää on pitkälti jäljellä ja nyt yhtäkkiä tuli ihan syksyfiilis. Taidan olla aika kalenteriorientoitunut ihminen :D Vaikka voihan siihen vaikuttaa hieman jo pari kosteanviileää aamua, kaikki nämä lentelevät koivunsiemenet ja syyskukkien ilmaantuminen kauppoihin. Alkaa olla jo vähän sama meininki kuin jouluna, koristeiden myynti alkaa aina vain aikaisemmin…

Puutarhassa on kukoistusta, mutta silti näyttää, että parilla kukalla ja kasvilla se on vasta alkamassa. Ja sitten on muutamia satokasveja, jotka oikeasti tarvitsisivat sen kasvihuoneen (jota minulla ei ole) tuottaakseen oikeasti satoa. Myös näillä helteillä. Mutta olenpa taas oppinut jotain soveltavasta kasvattamisesta avomaalla. Ja kyllä sitä satoakin tulee :)

Tässä pääsee vielä syksyn mittaan suunnittelemaan ja säätämään, kun varastoremontti loppuu ja ”joutuu” miettimään etupihan köynnöksille ja amppeleille uudet paikat. Ja talvivalot! Nekin saavat ihan uuden järjestyksen. Kyllä puutarhahommat jatkuu vaan. Ja se kesä. Jos lämpötilat vaan pysyvät kohdallaan, niin kyllä se kesäkin vielä jatkuu. Myöhäissatoakin on vielä tulossa, porkkanat ovat jo vähintään sirkkalehdillä.

P.S. Kirjoitan tätä auringon lämmöstä ja paisteesta nauttien laiturin nokassa tyynen ja kirkkaan järven rannalla. Ei huono syksynalku ;)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s