Päivitys puutarhasta

Kirjaimellisesti siis. Täällä istuskelen ja nautiskelen näistä aurinkoisista hetkistä omin pikku kätösin väsäämälläni terassilla. On muuten tyyni ja rauhallinen aamu. Jos ei kuunnella tuota oravaa, joka hermostui ilmeisesti istuskelustani. Taidan osua pahasti reviirille. 

On ilmoja pidellyt. Vähän tuli taukoa puutarhahommissa, kun tuota sadetta pukkasi aika urakalla. Tekninen tuki väsäsi kuitenkin yhden sadevesitynnyrin paikoilleen räystään alle, joten osan olen saanut ihan hyötykäyttöönkin. Nyt on enemmän tullut harrastettua suunnittelua ja ihan jotain pikkufiksailuja. Mutta en ole unohtanut kokeilevaa puutarhurointiakaan! 

  
Yritän juurruttaa köynnöshortensiaa. Ei mitään hajua voiko sitä edes tehdä tai miten se pitäisi tehdä, mutta yritys on kova! Omat köynnöshortensiat nuupahtivat jotenkin oudosti, joten näistä saisi kivasti korvaajat. 

  
On se vaan niin hienonnäköinen. Tässä tietysti hieman surkeina, juuri leikattuina oksina. 

Kohta pitäisi alkaa yrttien kuivatuspuuhiin. Ajattelin kuivattaa osan ja tuorepakastaa osan. Nyt ne on vielä olleet ahkerassa käytössä ihan semmoisenaan. Hyvin ovat kasvaneet näillä sateilla!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s