Tee-se-itse-nainen

Sainpas valmiiksi! Ehkä vuoden verran olen suunnitellut tätä, mutta materiaalin hankinta ei ollutkaan ihan niin helppoa. Vihdoin kuitenkin sain käsiini samankokoisia ikkunoita useamman kappaleen. Sitten oli enää kysymys ajasta. Mutta nyt vapaa-aikaa löytyi tarpeeksi yhteen menoon! 

  
Ikkunoita riittää yhteensä kahteen lyhtyyn, joten tämä ensimmäinen sai luvan toimia pioneerina tuotekehittelyssä. Pyrin pitämään homman hyvin yksinkertaisena. Kaikki puuosat ovat kierrätettyjä. Mittailut tapahtui enimmäkseen sinnepäin ja mututuntumalla. Seurasin vain johtoajatusta, koska halusin selvittää, kuinka hyvin se toimisi käytännössä. 

  
Katto on irtonainen, jotta sen voi tarvittaessa helposti nostaa pois paikoiltaan. Seuraava ajatus on, että jos ensi kesänä saisin päivitettyä sen viherkatoksi. 

Lyhdyn sisään laitoin yhden syysistutuksen ja katon koukkuihin kaksi lyhtyä. Keväällä lyhtyä voi käyttää minikasvihuoneena. Mietin jo, että keijunmekko voisi menestyä tuolla hyvin. Sen voisi laittaa lattialle ja narut kattoon, mitä pitkin se saisi kiivetä niin paljon kuin huvittaa. Kuulostaa suunnitelmalta!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s