Kevään odotusta

   
Tänään se sitten alkoi. Kevät. Vielä ei ole muuta ihasteltavaa, kuin kuvat viime vuodelta, mutta ei se mitään. 

Uusi piha ei ole kovasti vielä muuttunut viime vuodesta, mutta muutaman kohdan näkemistä odotan kyllä mielenkiinnolla. Kukkapenkki, jonka kohensin/rakensin autotallin viereen on varmasti kokenut suurimman muutoksen. Siellä on nyt rivi keijunkukkia, esikoita, särkynyt sydän ja kurjenmiekkoja aloittamassa kevättä. Ensi kevään ja kesän aikana on hyvä tilaisuus tarkkailla, miten olen onnistunut sommittelemaan koko kesän kukkivaa penkkiä. 

Valeistutuksessa olevia penkkejä täytyy myös tarkkailla, jotta tietää kartoittaa uusien kasvien kukkimisajankohtia ja sen mukaan siirrellä kasveja lopullisille (onko semmoista?) paikoilleen. 

Kuunliljoja on useita uusia, osa on jo paikoillaan, pari vielä siirtyy. Ja kukkiva aita on nyt alkutekijöissään, toivottavasti ensimmäiset yksilöt ovat selvinneet talvesta. 

Ja köynnökset, on uusina ostettuja taimia sekä pari siirrettyä. Vähän jännittää niidenkin selviytyminen, niistä voisi jopa tehdä oman kirjoituksen, on niin kovasti ideoita ja suunnitelmia köynnöksien kanssa! 

Voi kevät! Kovasti sinua odotan ja sitten kohta olet jo ohi :D

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s