Joko ollaan perillä, eli milloin se kasvihuone tulee?!

No nyt ei olla enää kaukana! Viime kesänä ammuin jo lähtölaukauksen ja sen jälkeen on kyllä ollut odottelua ja suunnitelmanvaihdoksia ja muuta säätöä. Mutta nyt, nyt aletaan olla lähellä. 


Päätin lopulta, että kasvihuoneelle tulee puuterassi alle. Tontilla on sen verran epätasaisuuksia, että maavaraiseksi laittaminen olisi ollut hankalaa. Kivilaatat olisivat myös vaatineet maankaivuuta, koska routavaurioiden estämiseksi olisi pitänyt laittaa styroksia tai muuta eristettä soran ja laattojen alle. 


Joten puuterassin paikka mittailtiin pihalle ja laatoilla, harkoilla sekä pienellä maanmuokkauksella saatin runko jopa vaateriin. Tekninen tuki ja Vaari tekivät suurimman työn terassin kasaamisessa, heille suuri kiitos!


Suurin osa terassista saatiin valmiiksi ennen vedenpaisumusta, muutamat viimeiset päällilaudat kiinnitettiin pienellä aurinkoisella hetkellä sateen väliajalla ja loput siistimiset Tekninen tuki hoiteli nyt myrskyn laannuttua. 


Joten, siinä se nyt on! Tukeva alusta kasvihuoneelle, portaineen ja kaikkineen. Sitten alkaisi se seuraava vaihe, eli itse kasvihuoneen kasaaminen. Itsellä ei ole vielä loma alkanut, joten iltapuhteiksi menee. Katsotaan, montako päivää se vie (ja kuinka monta hermoa).

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s