Kilpailut

Joulukilpailu 2015

Jaa Taimimaailman Facebook-sivulla jouluinen kuva esimerkiksi askarteluun, kukka-asetelmiin tai jouluiseen puutarhaan liittyen ja olet mukana arvonnassa, jossa palkintona on pieni puutarhakirjanen. Yksikin kuva osallistuu arvontaan, mutta montakin saa jakaa. Arvonta tapahtuu jouluaattona, eli 23.12. klo 23.59 mennessä jaetut kuvat ovat mukana arvonnassa. 

————————–

Kevätkisa!

Viikolla 8 (17.2.-23.2.2014) kaikilla Taimimaailman ystävillä ja lukijoilla on aikaa kommentoida joko blogiin tai Facebookkiin paras puutarhamuisto viime kesältä. Voit jakaa kuvan tai vain kertoa, mikä on jäänyt mieleen. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan maanantaina 24.2.2014 siemenpaketti, jossa on mangoldin, viidakkokurkun, sinisarjan ja kowhain siemeniä. Jos kommentoit vain nimimerkillä, muista jättää jokin yhteystieto (esim. email), josta sinut tavoittaa mahdollisen voiton jälkeen!

__________________________________

Ensi  jouluna taas uudestaan!

Tämän arvonnan voitti Maria Tuusulasta, onneksi olkoon! 

Ohjeet joulukalenteriarvontaan 2013:

1. Lue avattu luukku läpi joko suoraan blogissa tai Facebookin linkin kautta.

2. Kommentoi risuja tai ruusuja tai vastaa vaikka kysymykseen, jos sellainen löytyy.

2.a. Kommentoida voi joko blogin kommenttikenttään tai Facebookin linkkipäivitykseen, tai vaikka molempiin, mutta vain yksi kerta/luukku lasketaan joka henkilöltä.

3. Pidä sormet ristissä arvontaa varten.

Eli arvon joulupäivänä kaikkien kommenttejä jättäneiden kesken Taimimaailman seinäkalenterin ensi vuodelle. Jokaisesta kommentoidusta luukusta saa yhden arpalipukkeen. Vähimmillään arpoja voi olla yksi, enimmillään 24. Kommentoida saa milloin vaan ja mihin luukkuun vaan, päivällä ei ole väliä. Eli voi kommentoida vaikka kaikkia luukkuja jouluaattona ja silloin saa sen 24 mahdollisuutta voittaa kalenteri. Joulupäivänä kirjoitan paperille kaikkien kommentaattoreiden nimet kommenttien määrällä kerrottuna ja Onnettarena toimii joko Tekninen tuki tai Ihmistaimi.

Tästähän tulee hauskaa!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s