Kesäkauden avajaiset


Kesä on nyt siis täällä. Tai kesäaika ainakin :) Talvikausi tuli päätettyä Saariselällä, josta oheinen kuvakin on, Kaunispään rinteeltä. Viralliset kesäkauden avajaiset vietettiin Helsingissä Kevätmessuilla OmaPiha-osastolla. Ideoita ja vinkkejä löytyi joka lähtöön, reissu oli siis oikein antoisa. Kesän virallinen pääruoka-aineskin pääsi ensi kertaa lautaselle: litra mansikoita upposi hämmästyttävällä vauhdilla alas ;)

Uusimmissa Oma Piha ja Viherpiha -lehdissä oli ihania puutarhoja esiteltynä, joista inspiraatio on lähtenyt lentoon. Kyllä minä vielä sen englantilaisen ruukkupuutarhan itselleni saan! Tilasin pasuunakukan juurakon, siinä on jo alku upealle patiolle. Toivottavasti vaan saan sen pation ennenkuin se pasuunakukka kasvaa kovin valtavaksi :D

Kesäkauden avajaisia päästään vielä jatkamaan täällä Etelä-Suomessa Backaksen puutarhamessujen muodossa, jotka järjestetään Tuusulan Kodin Terrassa huhtikuun puolessavälissä. Olisin halunnut käydä myös Lahdessa puutarhamessuilla, mutta olen samaan aikaan Suomenlahden toisella puolella haistelemassa kevättuulia.

Villi ajatus: Saisinkohan koko vuoden ympäri ylläpidettyä mansikkasatoa, jos hankkisin terraarion/akvaarion ja tekisin siitä pienen mansikkakasvihuoneen kotiin?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s