Ihmistaimi istuttamassa

  
Tässäpä olisi nyt melkein neljävuotiaan Ihmistaimen omat siemenet mullassa. Hän halusi osallistua kukkien kasvattamiseen, joten sitten laitettiin. Hän halusi laittaa herneitä ja chiliä, kun se kuulostaa niin hauskalta. Kukkivia kukkia ei tällä kertaa kuulunut valikoimaan, mutta etelän tuliaisista kiinnosti kaktuksen siemenet. Vaikka jälkikäteen alkoikin hieman epäilyttää, kun siinä kuvassa ne näytti niin piikikkäiltä…

Myöhemmin hän haluaa sitten avomaalle laittaa ainakin porkkanoita ja mansikoita. Onnistuu :)

Äitikin jatkoi taas tämän esikasvatuspuuhan parissa:

  
Koulin minikasvarin alut isompiin ruukkuihin, vaikka parit taimenalut olikin humpsahtaneet pituutta aika hurjasti parin aurinkoisen päivän aikana. Siirsin nämä nyt pois ikkunalta, että malttaisivat kasvaa rauhassa. 

Mustasilmäsusanna ja viidakkokurkku ovat hyvässä alussa, fenkoli vähän hontelo. Revonhännät ovat jääneet vähän pieniksi ja lanttuja tuli vain yksi. Onneksi tässä ehtii vielä laittaa lisää. 

Pelargonian pistokas on vähän vaisu, toivottavasti se virkistyy vanhetessaan. Ja verenpisaran pistokas piti latvoa, kun sekin kurkotteli jo taivaisiin. Laitoin latvan myös multaan, tuleepahan useampi taimi. 

Vielä olisi siemeniä jäljellä…

Advertisement

2 ajatusta artikkelista “Ihmistaimi istuttamassa

    • Hän on kyllä ollut mukavan kiinnostunut luonnosta ja kasveista, ei ole paljoa tarvinnut edes ”tyrkyttää” asiaa. Tuo chili on siinäkin mielessä hassu juttu, että hän tietää sen olevan melko tulista (eli ei tykkää syödä), mutta haluaa silti kasvattaa :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s